Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید علا رفیعی روز یکشنبه در نشست شورای مسکن طلاب کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: نداشتن مسکن یکی از اساسی ترین مسائل، مشکلات و دغدغه های طلاب کشور و این استان است. 

وی افزود: هم اینک حدود ۶۰ هزار طلبه مرد متأهل شیعه در کشور بدون مسکن هستند که این تعداد در کهگیلویه و بویراحمد حدود ۶۰۰  نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون مسکن مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور بیان کرد: این مرکز در سال ۱۳۷۰ و به دستور رهبر معظم انقلاب تأسیس و راه اندازی  شد. 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی عنوان کرد: رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور از سوی رهبر معظم انقلاب انتخاب می شود و  تأمین بودجه آن نیز از طریق دفتر معظم له و اعتبارات دولتی است. 

وی ابراز داشت: هدف از تأسیس و راه اندازی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور حمایت و پشتیبانی لازم از طلاب مرد، زن، شیعه، سنی و  خارجی و اعضای خانواده آنان است. 

معاون مسکن مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور گفت: هم اینک ۲۰۷ هزار طلبه مرد، زن، شیعه، سنی و خارجی زیر پوشش مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور بوده و از خدمات معیشتی و فرهنگی آن بهره می برند. 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی اظهار داشت: تاکنون حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی در شهر قم و حدود پنج هزار واحد مسکونی در دیگر  شهرهای کشور برای طلاب ساخته و تحویل آنان شده است. 

وی افزود: این اقدام مهم با همکاری مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور و وزارت راه و شهرسازی انجام شده است. 

معاون مسکن مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور بیان کرد: شورای سیاستگذاری مسکن طلاب در تمامی استان های کشور به منظور رصد و پیگیری بهتر و سریعتر این موضوع ایجاد و راه اندازی شده است. 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی عنوان کرد: این شورا تاکنون خدمات ارزنده ای در بحث مسکن طلاب استان ها ارائه داده است. 

وی ابراز داشت: سه روش و راهکار مهم برای تأمین مسکن طلاب کهگیلویه و بویراحمد و دیگر استان های کشور شامل استفاده از مسکن  های مهر بدون متقاضی، واگذاری زمین در قالب گروه های سه تا پنج نفره و نام نویسی در طرح اقدام و نهضت ملی مسکن است. 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی گفت: طلاب مرد متأهل شیعه کهگیلویه و بویراحمد برای نام نویسی در طرح اقدام و نهضت ملی مسکن  تشویق و ترغیب شوند زیرا تاکنون استقبال چندانی نکرده اند.   

وی اظهار داشت: مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور آماده پرداخت تسهیلات قرض الحسنه مسکن با نرخ سود پایین به طلاب کشور و  کهگیلویه و بویراحمد است. 

مدیران استان پیگیر جدی رفع مشکل مسکن طلاب هستند

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج نیز در این نشست گفت: مدیران اجرایی استان به دنبال رفع مشکل مسکن  طلاب بوده و در این زمینه نیز اهتمام ویژه ای دارند. 

آیت الله سید نصیر حسینی اظهار داشت: طلاب کهگیلویه و بویراحمد از نظر معیشتی و اقتصادی در شرایط دشواری بسر می برند.   

وی افزود: انتظار می رود که مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور توجه خاصی به طلاب کهگیلویه و بویراحمد داشته و بیش از پیش آنان را به لحاظ معیشتی و اقتصادی حمایت کنند.  

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج بیان کرد: طلاب این استان به دلیل داشتن درآمد اندک توان پرداخت اقساط  تسهیلات طرح اقدام و نهضت ملی مسکن را ندارند. 

آیت الله حسینی عنوان کرد: پیشنهاد می شود که دولت سیزدهم در این زمینه چاره ای اندیشیده و راهکارهای مناسب را ارائه دهد. 

وی ابراز داشت: طلاب کشور و کهگیلویه و بویراحمد همواره در رفع مسائل و مشکلات مختلف مردم مؤثر و کارساز بوده و هستند و به همین دلیل نیز باید هر چه بیشتر حمایت شوند. 

آیت الله حسینی گفت: یکی از این حمایت ها تأمین مسکن برای طلاب کشور و کهگیلویه و بویراحمد به عنوان نیاز ضروری و مشکل اصلی  آنان است.  

وی اظهار داشت: مشکل محدودیت و کمبود زمین برای ساخت مسکن ویژه طلاب کهگیلویه و بویراحمد در نقاط مختلف این استان از جمله  شهر یاسوج وجود دارد که لازم است اقدام های مناسب برای رفع آن از سوی متولیان امر انجام شود. 

برچسب‌ها حوزه علميه طرح اقدام ملی مسکن کهگیلویه و بویراحمد مسکن یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه طرح اقدام ملی مسکن کهگیلویه و بویراحمد حوزه علميه طرح اقدام ملی مسکن کهگیلویه و بویراحمد مسکن یاسوج حجت الاسلام و المسلمین رفیعی مرکز خدمات حوزه های علمیه طلاب کهگیلویه و بویراحمد حوزه های علمیه کشور طلاب کشور طرح اقدام مسکن طلاب ملی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون اهمیت دیپلماسی فعال انرژی ایران در دولت سیزدهم که منجر به توسعه تجارت انرژی ایران شد؛ افزود: یکی از مهم ترین بخش های دولت که اقدامات مهمی در جهت رفع تحریم ها و خنثی کردن اثرات آن بر اقتصاد ایران داشته است؛ صنعت نفت و گاز بوده است. به پشتوانه این رویکرد کلیدی دولت سیزدهم در زمینه بازطراحی تجارت انرژی ایران، امروز توانستیم که مسیر خنثی سازی تحریم ها را پیش ببریم و نفت خام و گاز طبیعی بیشتری به فروش برسانیم و در این زمینه توانستیم به سطح خوبی از تولید و صادرات نفت خام برسیم و رکوردهای قبلی در زمان تحریم ها نیز بشکنیم و به نوعی رکوردشکنی تاریخی نیز داشته باشیم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس سیاست هایی همچون تولید بار اول و تمرکز توسعه زنجیره ارزش محصولات صنعت نفت از سیاست های اصلی و درستی است که توسط دولت سیزدهم در زنجیره ارزش نفت و گاز به اجرا گذاشته شد. این اقدام علاوه بر اینکه توانست زمینه ساز صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به ونزوئلا شود و سهامداری ایران در پالایشگاه های فراسرزمینی را به سرانجام برساند؛ در زمینه نیاز به واردات تجهیزات راهبردی صنعت نفت و گاز ایران نیز کمک چشم گیری کرد و از همین رو علاوه بر کاهش ارزبری از محل رشد صادرات نفت خام ایران به ارزآوری بیشتر برای کشور منجر شد و وابستگی ما را به دیگران کاهش داد. از سوی دیگر، تمرکز بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز کشور، منجر به تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر و اشتغال آفرینی برای متخصصان کشور خواهد شد که از اهمیت اساسی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: در حال حاضر، در بسیاری از زمینه ها مواد اولیه را صادر می کنیم. در حالی که مجبوریم محصولات نهایی ساخته شده از همین مواد اولیه را با قیمت بالایی به کشور وارد کنیم. این شرایط به ضرر کشور است و دولت را از درآمدهای ارزی محروم می کند. اعمال سیاست هایی مانند در نظر گرفتن معافیت های مالیاتی هدفمند از صنایعی که در حوزه تولید محصولات نهایی فعالیت می کنند، می تواند در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات اثرگذار باشد.

میرتاج الدینی تأکید کرد: هدف از تحریم صنایع نفت و گاز کشور این بود که اقتصاد کشور فلج شود. اما با سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود توانستیم به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم. در نهایت این سیاست گذاری های درست ما را به رکوردزنی در فروش نفت خام کشور رساند. به نحوی که رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کردیم و فروش نفت کشور را تا حد زیادی به رکورد سال های قبل از تحریم نزدیک کردیم.

دیگر خبرها

  • کهگیلویه و بویراحمد سوگوار صادق آل عبا
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • ۳ کشته و ۲ مصدوم در تصادف محور یاسوج به بابامیدان
  • گزیده خطبه های ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد