Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید جمال الدین میرمحمدی روز یکشنبه در نشست با نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج اظهار داشت: دین، معنویت و اعتقادات  کنونی ملت ایران مرهون و مدیون تلاش طلاب، علمای دینی و حوزه های علمیه است. 

وی افزود: مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور با وجود گذشت ۳۰ سال از آغاز فعالیت آن تاکنون نتوانسته به نحو مطلوب و شایسته ای به طلاب خدمات رسانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور بیان کرد: دلیل اصلی چنین امری کمبود بودجه و وجود مشکلات مالی متعدد در این مرکز بوده و بر همین اساس نیز موضوع کاهش وابستگی آن به اعتبارات دولتی پیگیری می شود. 

حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی عنوان کرد: مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور فعالیت هایی را در زمینه کاهش مشکلات مسکن، درمان و معیشت طلاب آغاز کرده که امید است نتیجه بخش  باشد.  

وی ابراز داشت: هم اینک ۲۰۷ هزار طلبه مرد، زن، شیعه، سنی و خارجی زیر پوشش مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور بوده و از خدمات مختلف آن بهره می برند. 

رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور گفت: نگاه مسئولان این مرکز تأمین حداقلی نیازمندی های طلاب بوده و درصدد هدفمند کردن بیش از پیش خدمات ارائه شده به آنان هستند. 

حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی اظهار داشت: مسئولان مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور برای تأمین نیازهای طلاب و تقویت حوزه های علمیه از هیچ تلاش و اقدامی دریغ نمی کنند. 

وی افزود: ارائه خدمات به طلاب از سوی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور در آینده بر اساس میزان فعالیت آنان خواهد بود. 

حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی بیان کرد: مرکز خدمات حوزه های علمیه در هر کدام از استان های کشور زیر نظر نماینده ولی فقیه اداره می شود. 

وی عنوان کرد: رویکرد مهم و اصلی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور تأمین نیازهای حوزه های علمیه استان ها برای کاهش میزان مراجعه طلاب به دیگر شهرها از جمله قم و مشهد برای ادامه تحصیل  است. 

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج نیز در این نشست گفت: حدود یک سوم جمعیت ۷۵۰ هزار نفری استان سادات هستند. 

آیت الله سید نصیر حسینی اظهار داشت: مردم کهگیلویه و بویراحمد وفادار به نظام و انقلاب بوده و هستند و به نسبت جمعیت بیشترین میزان حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل و مشارکت در انتخابات را دارند. 

وی افزود: علاقمندی مردم کهگیلویه و بویراحمد به روحانیت و علمای دینی همواره چشمگیر بوده و حوزه های علمیه این استان در هر ۲ بخش برادران و خواهران نیز پس از پیروزی انقلاب اسلامی تأسیس و راه اندازی شده است.  

امام جمعه یاسوج بیان کرد: طلاب این استان به لحاظ مالی وضعیت مناسبی ندارند و انتظار می رود که هر چه بیشتر در زمینه مسکن، درمان و معیشت از سوی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور حمایت شوند. 

آیت الله حسینی عنوان کرد: تاکنون خدمات ارزنده ای از سوی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور به طلاب کهگیلویه و بویراحمد ارائه شده که امید است با جدیت هر چه بیشتر تداوم یابد.  

پس از این نشست ساختمان مرکز خدمات حوزه های علمیه کهگیلویه و بویراحمد در خیابان امامت ۱۹ شهر یاسوج افتتاح و راه اندازی شد. 

این مرکز دارای بخش های اداری، آموزشی، فرهنگی، رفاهی و خدماتی بوده و در سه طبقه شامل همکف، یک و ۲ ساخته شده است. 

عملیات اجرایی این مرکز از سال ۱۳۹۷ و در زمینی به مساحت ۴۵۶ مترمربع آغاز شده و طبقه های یک و ۲ آن نیز هنوز تکمیل و افتتاح نشده است. 

زیربنای این مرکز هزار و ۸۸۰ مترمربع بوده و تاکنون نیز ۵۱ میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است. 

میزان بدهی به پیمانکار ساختمان مرکز خدمات حوزه های علمیه کهگیلویه و بویراحمد ۲۵ میلیارد ریال است که پس از تخصیص کامل طبقه های یک و ۲ آن نیز تکمیل و افتتاح می شود. 

برچسب‌ها حوزه علميه افتتاح طرح کهگیلویه و بویراحمد نشست خبری یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه افتتاح طرح کهگیلویه و بویراحمد حوزه علميه افتتاح طرح کهگیلویه و بویراحمد نشست خبری یاسوج مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور حجت الاسلام و المسلمین کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۵۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس قرارگاه نفس کشور گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳ هزار مورد جلوگیری از سقط عمد جنین سالم در نقاط مختلف کشور  به همت مرکز نفس انجام شده است.

دکتر محسن ذاکریان در همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد که با همکاری بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی و جمعیت هلال احمر استان در اردوگاه فرهنگی و تربیتی امام رضا (ع) مشهد برگزار شد، اظهار کرد: آمار‌های غیررسمی در کشور نشان می‌دهد که سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در کشور انجام می‌شود، عددی که بسیار نگران‌کننده بوده و لازم است تا همه دستگاه‌ها در این زمینه فعالیت‌های جدی کنند.
وی افزود: مرکز نفس در سال ۱۴۰۰ کار خود را در مشهد و با هدف جلوگیری از سقط عمد جنین سالم آغاز کرد و تاکنون بیش از ۳ هزار مورد جلوگیری از سقط عمد جنین سالم در نقاط مختلف کشور به همت این مرکز انجام شده است.

رئیس قرارگاه نفس کشور و مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ادامه داد: بیشترین علت سقط عمد در کشور ناسازگاری زوجین و احساس ناامنی بوده است.

دکتر ذاکریان افزود: مهمترین برنامه امسال مرکز نفس؛ توانمندسازی نیرو‌های شاغل در مرکز نفس سراسر کشور و گسترش و شبکه سازی در این زمینه بوده است.

وی تاکید کرد: امیدواریم که بتوانیم در آینده بر کاهش بیش از پیش و صفر شدن آمار سقط جنین سالم و همچنین افزایش جمعیت کشور که با هدف تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت مورد تاکید مقام معظم بوده است  موثر باشیم.

حمایت‌های مرکز نفس در ۴ حوزه مشاوره‌ای، معیشتی، درمانی و دارویی با هدف پیشگیری از سقط جنین سالم
 رئیس بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی هم  در این همایش گفت: مرکز مردمی نفس در روز ملی جمعیت و در ۳۰ اردیبهشت سال ۱۴۰۰ و با همکاری جمعی از متخصصان حوزه علوم پزشکی شامل پزشکان، پرستاران و ماما‌ها در مشهد آغاز به کار کرد و این مجموعه با هدف جلوگیری از سقط جنین‌های سالم فعالیتش را در ۳ حوزه شناسایی، فرهنگ‌سازی و حمایت پیش می‌برد.

دکتر حسن رجبی با بیان اینکه در مرکز نفس مادران باردار تحت حمایت قرار می‌گیرند و در ۹ ماه دوره بارداری بسته‌های کمک معیشتی دریافت می‌کنند، افزود: مرکز نفس با همکاری پزشکان متخصص زنان، افرادی را که قصد سقط جنین دارند شناسایی می‌کند و با حمایت همه جانبه از این خانواده، آنها را برای حفظ فرزند در راه خود و تولد یک نوزاد سالم یاری می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه حمایت‌های مرکز نفس در ۴ حوزه مشاوره‌ای، معیشتی، درمانی و دارویی است، بیان کرد: در این مرکز اقدامات موثری  در ۳ سال اخیر صورت پذیرفته و نتیجه آن منجر به انصراف بیش از ۳ هزار خانواده از تصمیم نادرست سقط جنین سالم که عمده آن به  علت مسائل مالی بوده، شده است.

دیگر خبرها

  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • حوزه علمیه مدیون امام جعفر صادق (ع) است
  • یادواره شهدای طلاب و روحانی زرین دشت برگزار شد
  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی