Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@04:45:40 GMT

گره گشایی از کار مردم هم وزن نماز شب است

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۱۵۲۳۶

گره گشایی از کار مردم هم وزن نماز شب است

ایسنا/قم مدیر حوزه های علمیه گفت: در میان معلولین کشور ما استعدادهای خوب و توانمندی در زمینه های مختلف علمی، هنری و ورزشی وجود دارد که نیاز به توجه بیشتر دارند.

آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه در دیدار مدیرکل سازمان بهزیستی کشور، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان گفت: در بسیاری از ادیان عبادت به ارتباط با خداوند محدود شده است؛ اما در دین مبین اسلام به عنوان کامل ترین دین خداوند این دایره را وسعت فرموده و خدمت به مردم را هم ذیل عبادت خویش اعلام نموده است؛ این یکی از بزرگترین نعمت های الهی برای بشر می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از خاص ترین عبادات ما نماز نافله شب است؛ گره گشایی از کار مردم هم وزن با نماز شب معرفی شده است.

آیت الله اعرافی خاطرنشان کرد: خدمات اجتماعی ما زمانی ارزش واقعی خود را می یابند که دارای شاخص هایی باشند؛ خلوص یکی از اصلی ترین شاخص های سنجش این خدمات است.

وی دل کندن از غیرخدا را از لوازم ارزشمند شدن خدمات اجتماعی دانست و گفت: اتقان، ضابطه مندی و نتیجه بخشی کارها نیز یکی دیگر از این شاخصه هاست.

مدیر حوزه های علمیه تصریح کرد: کار هرچه با زحمت بیشتر انجام گیرد دارای مزد و ارزش بالاتری نیز خواهد بود.

وی با اشاره به اهمیت زمان شناسی و گزیده یابی در انجام خدمات اجتماعی افزود: باید سر بزنگاه خدمت رسانی نمود و در وهله اول گره از کار مستضعفین و آنان که نیازمندتر از سایر اقشار جامعه هستند، باز کرد.

آیت الله اعرافی بیان داشت: باید علاوه بر خروجی فعالیت های سازمانی روی روش های درست و سنجیده اداره نمودن برای رسیدن به اهداف راهبردی دقت نمود.

وی گفت: سازمان های حمایتی همچون بهزیستی می بایست بر روی ابزارهای پیشگیری از آسیب ها تمرکز نمایند؛ به طور یقینی لازمه این امر حمایت و تأمین اعتبارات خاصی بوده و شایسته است دولت و سایر نهادهای تصمیم گیرنده در این زمینه همکاری های لازم را داشته باشند.

عضو شورای عالی حوزه اظهار کرد: در عرصه ژنتیک و پیشگیری از بیماری های مرتبط با این مقوله وضعیت آن گونه که باید مطلوب نیست و قطعاً باید زیرساخت های پیشگیرانه در این راستا بیش از پیش فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم هماهنگی هرچه بیشتر نهادهای حمایتی کشور عنوان داشت: با وجود تقسیم کارهایی که بین این نهادها صورت گرفته اما همچنان شاهد هم پوشانی در برخی مسائل و فعالیت های آن ها هستیم؛ این امر نیازمند طراحی و راه اندازی سامانه ای است که بتواند منجر به همگرایی و هم افزایی نهادهای حمایتی کشور شود.

مدیر حوزه های علمیه گفت: در میان معلولین کشور ما استعدادهای خوب و توانمندی در زمینه های مختلف علمی، هنری و ورزشی وجود دارد که نیاز به توجه بیشتر دارند.

وی ادامه داد: می بایست فرهنگ جامعه ما به سمتی پیش برود که پدر و مادر سالمند را عزیز دانسته و از انتقال آن ها به خانه های سالمندان پیشگیری گردد.

آیت الله اعرافی مسئله تحکیم بنیان خانواده و مقابله با رشد طلاق را یکی از اصلی ترین موضوعات روز برشمرد و خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی یکی از اضلاع مهم در این زمینه ها و همچنین در عرصه رشد جمعیت می باشد.

وی با اعلام آمادگی حوزه در اجرای برنامه های پژوهشی و اجرایی سازمان بهزیستی کشور گفت: مبنای طرح ها و برنامه های چند سال اخیر حوزه های علمیه، مسائل روز جامعه اسلامی و اجتماعی بودن این برنامه هاست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری منطقه قم مدیر حوزه های علمیه آیت الله اعرافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۵۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند
  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی